Tumpin Musablogi

Olen kuulolla!

Kuka olen?

Nimeni on, kuten sivun yläosan valtavasta otsikosta saattoi ilmetäkin, Tuomas Grannas. Olen paljasjalkainen espoolainen, tänne teknologiakaupunkiin diplomi-insinöörien sekaan soluttautunut Turun yliopistosta valmistunut musiikkitieteen maisteri.

Olen vuosimallia -99, ja olen täällä tänään kertomassa kaikille mielipiteitäni kuuntelemastani musiikista. Makuasioistahan kannattaa nimenomaan kiistellä, ja jos maailmassa on jotakin, mikä kaikkia ihmisiä palavasti kiinnostaa, se on tietenkin parikymppisen pojanklopin näkemykset musiikista.

Kuuntelen musiikkia suhteellisen monipuolisesti, ja pyrin pitämään musiikillisen yleissivistykseni tason korkealla kuuntelemalla paljon erinäisten artistien kokonaisia diskografioita levy kerrallaan. Omia suosikkigenrejäni ovat Palm Desertin alueen desert rock, rap, drum and bass ja elektroninen musiikki laajemminkin, ambient ja metalli.

Vapaa-ajallani pelailen videopelejä, kuuntelen (yllättäen) helvetisti musiikkia, podcasteja ja audiokirjoja, ja seurailen jenkkikoriksen tapahtumia.

Ei muuta tällä kertaa.